LVT zemin kaplama fiyatları

LVT zemin kaplama fiyatları 

LVT zemin kaplamaları, sesi absorbe eder ve ses izolasyonunu destekleyen bir uygulamalardır. Aynı zamanda ısıyı da muahfaza etme özelliğine sahiplerdir. Ayrıca kayma yapmayan, antistatik özelliğe sahip ve aşınmaya oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptirler. Hijyen açısından da önemlilerdir. Antibakteriyel yapıya sahip olmaları bu özelliği kazandırmaktadır. Ayrıca kapıları sayesinde, alev almazlar ve cila gerektirmezler. Uzun yıllar boyunca iç mekanınızda ilk günkü şıklığını koruyacaklardır. Peki LVT zemin kaplama fiyatları nasıl?

Lüks mekanlarınızda tercih edeceğiniz zemin kaplama seçeneklerinin başında LVT zemin kaplamaları gelmektedir. Ofis ve ev kullanımına uygun olmaları da kullanım alanlarının geniş olmasını sağlar. Sizler de LVT zemin kaplama sayesinde ortamlarınızı eşsiz hale getirin! Ayrıca doğru LVT türünü çeşitlerimiz arasından kolayca bulabilirsiniz. Gerek tasarımları gerek ise işlevleri bakımından sizleri memnun edecelerine eminiz.

Birbirine Geçmeli ve Yapıştırmalı LVT’ler Nedir?

Birbirine Geçmeli LVT’ler son dönemde sıklıkla tercih edilmeye başladırlar. İsimlerini uygulama yöntemleri sayesinde alırlar. Ayrıca bu uygulama yöntemi son derece kolay uygulanabilmeleri nedeniyle önemlidir. Hammaddesi kolay ve hızlı bir şekilde markanın isteğine uygun olarak işlenebilir ve bu özellikleri de oldukça önemlidir. Doku olarak da gayet gerçekçi ve şıklardır.

Uygulama aşamaları da şu şekildedir. Mesafe takozu ile genleşme boşlukları bırakılır. Sonrasında ise isimlerinde de olduğu gibi birbirine geçirme işlemine başlanır. Uygulama bittiğinde, mesafe takozlarını kaldırılır ve mekanınız çok şık bir hale bürünür. Ayrıca en büyük avantajları, kolaylıkla uygulanabilmeleridir. Her oda şekline uyum sağlayabilmektelerdir. Bununla birlikte, bu tip kaplamalardan memnun kalacağınıza eminiz.

Tam yapıştırmalı LVT’ler de yine isimlerini uygulanma türlerinden alır. Uygulama şu şekildedir; yapıştırma işlemi gerçekleştirilmeden önce döşeneceği zemin temizlenir. Ayrıca zeminin pürüzsüz ve temiz olduğundan emin olduktan sonra, tamamen yapıştırmalı LVT’ler son derece hızlı ve kolay şekilde zemine yerleşir ve kullanıma hazır hale gelir. Bununla birlikte dikkatlice uygulamayı yapmanız önemlidir. Ortamınıza şıklığı bu yöntem sayesinde, son derece kolay şekilde kazandırabilirsiniz.

Çözücü içermezler ve sağlığa zararları yoktur. Birçok iç mekanda karşımıza çıkarlar. Ayrıca tasarım olarak birçok türü vardır ve çok özel tasarımlar oluşturabilirler. Son derece estetik olmaları ve doğal görünümleri sayesinde LVT kaplama tercih etmeniz için birçok neden vardır. Siz de hayallerinizeki ev dekorasyonuna LVT kaplama ile ulaşın. Ayrıca kaliteleri sayesinde yıllarca eskimeden kullanın.

LVT Zemin Kaplama Fiyatları ve Çeşitleri

LVT ile yapılan tasarımlar son derece estetiklerdir. Parke, granit gibi başka yüzeylerin görüntülerini imite edebilmektelerdir. İstediğiniz tasarımı ve görüntüyü LVT zemin kaplama çeşitlerini kullanarak kolaylıkla oluşturabilirsiniz. LVT kaplamalar sayesinde her zevke uyan görünüm türleri sağlayabilirsiniz. Ayrıca sağladığı tüm işlevsel kolaylıkların yanı sıra istediğiniz tasarımları oluşturabilirsiniz. İstediğiniz renkleri ve desenleri kullanarak LVT kaplamalar sayesinde hayalinizdeki tasarımları oluşturabilirsiniz. LVT zemin kaplama fiyatları da bütçenize uygunlardır.

LVT’ler geniş bir kullanım alanına sahiplerdir. Ayrıca nem ve suya dayanı olmaları da bunu sağlar. Sağlık sektöründe sıklıkla kullanılırlar. Hastaneler gibi yerlerde görülürler. Kullanıldıklar alanların tasarımlarında belirleyici bir yere sahiplerdir. Kaliteli bit LVT kaplamaya ihtiyacınız var ise çeşitlerimize göz atmanızı öneririz. LVT kaplamaların fiyatları alanın boyutuna göre belirlenir. Sizler de mekanlarınızı son derece şık hale getirmek ve misafirlerinizin ilgisini çekmek, müşterilerinize daha hoş bir ortam sunmak için LVT kaplama tercih edin. LVT kaplama fiyatları aynı zamanda bütçenize uygundur. Son derece kaliteli ve her stile uyacak olan LVT modellerini bizlerde bulabilirsiniz. Ayrıca tam yapıştırmalı, geçmeli ve sökülüp takılabilen LVT çeşitlerinden ihtiyacınız olanı gönül rahatlığı ile seçebilirsiniz. Satışa sunduğumuz LVT, paspas ve her türlü zemin çözümlerini yılların getirdiği tecrübemizi kullanarak sizlere getiriyoruz. Tüm bunları sağlayan LVT kaplama fiyatları ile ilgili sorularınız için bizimle iletişime geçin!

Benzer Ürünler